Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Zwijndrecht

Welkom bij Doortrappen in Zwijndrecht! Via deze pagina houden we je op de hoogte van leuke fietsactiviteiten in jouw buurt en van het laatste fietsnieuws in Zwijndrecht.

Op deze pagina vind je de Doortrappenactiviteiten in jouw buurt en lees je het laatste nieuws over Doortrappen in Zwijndrecht

Heb je een vraag over Doortrappen in Zwijndrecht? Neem dan contact op met de lokale coördinator: Julia van der Aa. 

De komende tijd gaan de Vivera sportcoaches invulling geven aan het project door middel van het organiseren van een reeks van 7 gezellige, informatieve bijeenkomsten. Hierbij komt zowel theorie en praktijk aan de orde om iedereen veilig in het zadel te houden. De bijeenkomsten zijn telkens op donderdagochtend met verschillende thema's en (lokale) partners die hierbij betrokken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wijkagent die komt vertellen over verkeersveiligheid; Veilig Verkeer Nederland die tips geeft tijdens een fietsparcours; een fietsenmaker voor een fiets-check; en tips van een fysiotherapeut om soepel en sterk te kunnen blijven fietsen. Ook organiseren de sportcoaches een leuk fietsuitje, waarbij de deelnemers tegelijkertijd in de praktijk leren om in groepen te fietsen.


Cookie settings