Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen In de Praktijk

ProfielfotoIris van Es September 15, 2021 39 keer bekeken

Start

2021-10-14 at 12:00

End

2021-10-14 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

bijeenkomsten De komende tijd gaan de Vivera sportcoaches invulling geven aan het project door middel van het organiseren van een reeks van 7 gezellige, informatieve bijeenkomsten. Hierbij komt zowel theorie en praktijk aan de orde om iedereen veilig in het zadel te houden.

De bijeenkomsten zijn telkens op donderdagochtend met verschillende thema's en (lokale) partners die hierbij betrokken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wijkagent die komt vertellen over verkeersveiligheid; Veilig Verkeer Nederland die tips geeft tijdens een fietsparcours; een fietsenmaker voor een fiets-check; en tips van een fysiotherapeut om soepel en sterk te kunnen blijven fietsen. Ook organiseren de sportcoaches een leuk fietsuitje, waarbij de deelnemers tegelijkertijd in de praktijk leren om in groepen te fietsen.

Aanmelden Bent u 60-plusser en heeft u interesse om de bijeenkomsten bij te wonen? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar: julia@fitmakers.nl.

Cookie settings