Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Waalwijk

GO Waalwijk wil dat iedere inwoner van Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle mee kan doen met sport, beweging en cultuur. We geven tips, delen informatie en onze buurtsportcoaches, beweegcoaches en cultuurcoaches organiseren activiteiten voor jong en oud. Daarbij werken we nauw samen met verenigingen, sociaal-maatschappelijke organisaties en bedrijven.

GO Fit is het programma dat zich richt op wie wat ouder wordt. De GO Fit-beweegcoaches organiseren onder andere fietstrainingen, cursussen valpreventie en nog veel meer. We nemen ook deel aan het programma Doortrappen!

 

Neem voor een persoonlijk beweegadvies of meer informatie contact op met de GO Fit-beweegcoaches:

Ine van Liempd: 06 – 33 04 14 31 / inevanliempd-vankraaij@contourdetwern.nl

Annika Jabroer: 06 – 22 75 03 74 / annikajabroer@contourdetwern.nl

of bel naar (0416) 760 160 (ma t/m vr tussen 9.00 en 12.00 uur).

 

Heb je een vraag over Doortrappen Waalwijk of ben je als organisatie benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op met onze lokale coördinatoren.

 

Meer informatie:

www.gowaalwijk.nl/gofit

Volg GO Waalwijk op Facebook en Instagram

 

GO Waalwijk werkt nauw samen met onder meer Uniek Sporten Midden Brabant, ContourdeTwern en Buurtsportcoach Team Waalwijk.

Date: 08 Jun 2023  -  31 Dec 2026
00:00 - 00:00

GO Waalwijk stelt een duofiets beschikbaar. De aangepaste fiets is te leen voor inwoners van gemeente Waalwijk die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Het lenen is gratis, vooraf reserveren is wel verplicht. Read more about Duofiets gratis te leen

324 keer bekeken

Cookie settings