Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Veenendaal

Heerlijk en veilig fietsen, dát doe je in Veenendaal, de beste fietsstad van Nederland. Je vindt hier vrijliggende fietspaden, brede fietspaden en veel fietsparkeerplekken. We zijn niet alleen Fietsstad2020, maar we hebben ook anders prijswinnende fietspaden: ze zijn uitstekend verlicht en worden in de wintermaanden goed gestrooid.

Gemeente Veenendaal vindt fietsen belangrijk en wil jong en oud op de fiets krijgen. Ook vinden we het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk blijven fietsen.  Om dit voor elkaar te krijgen, starten we in het voorjaar van 2021 met het fietsprogramma ‘Doortrappen’, zo lang mogelijk fit en veilig op de fiets.

Bij Sportservice Veenendaal kun je deelnemen aan verschillende  sport-, spel- en beweegactiviteiten, zoals Galm, Meer Bewegen voor Ouderen en Sportief Wandelen. Bovendien organiseert Sportservice Veenendaal valpreventiecursussen in groepsverband.

Heb je een vraag over Doortrappen Veenendaal of ben je als organisatie benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op met onze lokale coördinator Gerda Rutten.

Lees hier het laatste nieuws.


Cookie settings