Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen Fietstochten in Huizen

ProfielfotoManon Morelissen August 30, 2023 361 keer bekeken

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen Huizen en Sportadviesgroep organiseren daarom ook in 2023 meerdere Doortrappen fietstochten. Fietst u mee?

 

Doortrappen Fietstochten in Huizen
Dit jaar zullen de fietstochten niet meer in grote groepen worden gefietst. De Doortrappen Fietstochten in Huizen kunt u zelfstandig fietsen. 
Tijdens onze fietstochten is er aandacht voor de natuur, gezelligheid en veiligheid. 

Zet de volgende data vast in uw agenda:

  • donderdag 31 augustus
  • maandag 18 september 
  • vrijdag 6 oktober 
  • woensdag 25 oktober

Hoe werkt het?
Deelname is volledig kosteloos. U meldt zich aan voor één of meerdere fietstocht via annerike@sportadviesgroep.nl

Vervolgens komt u op de aangegeven tijd uw route ophalen bij het startpunt. Tijdens elke fietsroute is er aandacht voor een specifiek thema rondom veilig fietsen. Ook kunt u bijvoorbeeld één van onze fietsspiegels testen.

U fietst de route zelfstandig of natuurlijk met een bekende van u. Er wordt dus niet in een grote groep gefietst, zo kunt u rustig en op uw eigen tempo genieten van de mooie route. Tijdens de fietstocht is er geen begeleiding en oversteken doet u zelf. Geen fietsmaatje? Kom dan op tijd naar het startpunt wellicht kunt u bij iemand aanhaken.

Ondanks dat u deze route zelfstandig fietst, staan wij wel degelijk voor u klaar. Wij zorgen niet alleen voor een tussenstop met een kopje koffie. U kunt ons ook tot 14.00 uur ‘s middags bellen bij calamiteiten. Dus bent u verdwaald, is er iets niet duidelijk op de route of heeft u een lekke band? Wij schieten te hulp. 

Vragen? Kijk hier voor meer informatie over alle activiteiten in Huizen en meld u snel aan voor een van de mooie routes in de omgeving! 

 

Cookie settings