Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Huizen

Huizen gaat van start met Doortrappen! En dat is goed nieuws. Als gemeente streven wij naar veilig fietsen tot je 100ste. Want juist de mogelijkheid om veilig op de fiets te stappen zorgt voor meer inclusiviteit en gezondheid binnen de gemeente. Daar werken we hard aan.

Om dat voor elkaar te krijgen organiseren we verschillende activiteiten voor senioren. Daarbij focussen we ons op het plezier van samen fietsen, maar ook op verkeersveiligheid en valpreventie en informeren we over het gebruik en aanschaf van de juiste fiets. Dit doen we in samenwerking met verschillende organisaties. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle activiteiten in Huizen. 

Heb je een leuk idee, of een vraag over Doortrappen in Huizen? Neem dan contact op met de lokale coördinator: Annerike Vedder. 

Lees hier het laatste nieuws over Doortrappen in de gemeente Huizen

Date: 10 Sep 2024  -  10 Sep 2024
10:00 - 14:00

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen Huizen en Sportadviesgroep organiseren daarom een Doortrappen fietstocht op dinsdag 10 september 2024. Fietst u mee? Read more about Doortrappen Fietstocht op 10 september in Huizen

111 keer bekeken
Date: 27 May 2024  -  29 Jun 2024
09:00 - 17:00

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Daarom is het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen. Read more about Fietshelmkortingsactie Huizen

139 keer bekeken

Cookie settings