Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen Fietsdag 2023 in Huizen

ProfielfotoManon Morelissen August 28, 2023 247 keer bekeken

Start

2023-10-25 at 09:45

End

2023-10-25 at 12:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Fletcher Hotel Nautisch Kwartier, Mastspoor 1, 1271 GL Huizen

Ouderen fietsen graag en willen graag blijven fietsen, maar ze zijn ook kwetsbaarder in het verkeer. Daarom organiseren we de Doortrappen Fietsdag. Deze dag staat in het teken van veilig aan het verkeer deelnemen en met plezier blijven fietsen. Er zijn volop leuke en leerzame activiteiten.

Voor wie
Voelt u zich wel eens onzeker op de fiets of in het verkeer? Bent u al eens gevallen? Of wilt u juist graag weten hoe u zo veilig en soepel mogelijk kunt blijven fietsen tot uw 100ste? Dan is de Doortrappen Fietsdag echt iets voor u. 

We gaan aan de slag met verschillende interventies; fietsvaardigheid, balans, de fietscheck, verkeersveiligheid, fietsfit en natuurlijk is er tijd voor een lekker kopje koffie.

Liever wat meer uitdaging?
Ook aan de zorgeloze fietser is gedacht. Voor u hebben we een mooie fietsroute klaarliggen van zo'n 35 km. Deze kunt u ophalen tijdens de Doortrappen Fietsdag en meteen gebruik maken van een gratis fietscheck. Klik hier voor meer informatie. 

U bent bij allebei of één van beide van harte welkom. Dus mocht u na de Fietsdag helemaal zin hebben in een mooie route, dan kunt u meteen op weg. Zien we u daar?

Cookie settings