Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen Fietstocht op 25 oktober in Huizen

ProfielfotoManon Morelissen August 28, 2023 174 keer bekeken

Start

2023-10-25 at 10:00

End

2023-10-25 at 14:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Fletcher Hotel Nautisch Kwartier, Mastspoor 1, 1271 GL Huizen

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Het programma Doortrappen Huizen en Sportadviesgroep organiseren daarom een Doortrappen fietstocht op woensdag 25 oktober 2023. Fietst u mee?

Hoe werkt het?
Deelname is volledig kosteloos. U meldt zich aan voor deze fietstocht via annerike@sportadviesgroep.nl

Vervolgens komt u op de aangegeven tijd (10.00-12.00 uur) uw route ophalen bij het startpunt. Tijdens elke fietsroute is er aandacht voor een specifiek thema rondom veilig fietsen. Ook kunt u bijvoorbeeld één van onze fietsspiegels testen.

U fietst de route zelfstandig of natuurlijk met een bekende van u. Er wordt dus niet in een grote groep gefietst, zo kunt u rustig en op uw eigen tempo genieten van de mooie route. Tijdens de fietstocht is er geen begeleiding en oversteken doet u zelf. Geen fietsmaatje? Kom dan op tijd naar het startpunt wellicht kunt u bij iemand aanhaken.

Ondanks dat u deze route zelfstandig fietst, staan wij wel degelijk voor u klaar. U haal de route op bij de Doortrappen Fietsdag. Daar kunt u gratis gebruik maken van een fietscheck en ontvangt u een kopje koffie of thee. Verder kunt ons ook tot 14.00 uur ‘s middags bellen bij calamiteiten. Dus bent u verdwaald, is er iets niet duidelijk op de route of heeft u een lekke band? Wij schieten te hulp.

Tijdens onze fietstochten is er aandacht voor de natuur, gezelligheid en veiligheid. Meefietsen op woensdag 25 oktober? Meldt u dan snel aan!

Cookie settings