Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Hoogeveen

Fietsen is heerlijk. Door te fietsen, blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Doortrappen in Drenthe helpt, motiveert en inspireert senioren om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Er zijn verschillende leuke fietsactiviteiten waar senioren gratis aan mee kunnen doen. Tijdens de activiteiten krijgen deelnemers onder andere tips over veilig fietsen, kunnen ze een proefrit maken op een elektrische fiets of een driewielfiets, oefenen ze het fietsen én ontdekken ze mooie Drentse fietsroutes.

Het programma Doortrappen in Drenthe is een initiatief van de provincie Drenthe en de twaalf Drentse gemeenten. De fietsactiviteiten worden opgezet en georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland en de Fietsersbond, in samenwerking met sport- en beweegcoaches en andere partijen die betrokken zijn bij (veilig) fietsen in Drenthe. Meer weten? Kijk op www.doortrappendrenthe.nl of https://www.hoogeveen.nl

Naast Doortrappendrenthe.nl lees je ook hier het laatste nieuws over Doortrappen in Hoogeveen.

Heb je een vraag over Doortrappen in Hoogeveen? Neem dan contact op met de gemeente. Je vindt de contactgegevens hiernaast.


Cookie settings