Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Fryslân

Welkom bij Doortrappen in de provincie Fryslân! In onze provincie kan je in alle 18 gemeenten meedoen aan diverse gratis fietsactiviteiten, via het programma Doortrappen Fryslân.  Jij kunt je bijvoorbeeld aansluiten bij een fietsgroep, meedoen aan een fietsspiegelactie of een driewielfiets proberen. En je kunt georganiseerd of zelf een prachtige Doortraproute fietsen! Het volledige aanbod staat op www.doortrappen.frl

In Fryslân is het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân (ROF) kwartiermaker. Alle 18 Friese gemeenten doen mee en hebben een Doortrappen-coördinator. De fietsactiviteiten worden opgezet en georganiseerd door de Fietsersbond (fietsdocenten) en Sport Fryslân (buurtsportcoaches). Ze werken daarbij samen met andere partijen die betrokken zijn bij veiliger fietsen in Fryslân, zoals fietswinkels en fysiotherapeuten.

Heb je een vraag over Doortrappen Fryslân of ben je als organisatie benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op met de kwartiermaker Doortrappen Fryslân.


Cookie settings