Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Apeldoorn

Fietsen. We doen het allemaal. De één het liefst elke dag kilometers vreten. De ander zo min mogelijk. Even een boodschapje, bezoekje, naar het werk. Van jong tot oud. Op de stalen ros tegen de wind in met krakende ketting of soepel met elektrische ondersteuning. Nederland is een fietsland, Apeldoorn een echte fietsstad.

Senioren fietsen steeds meer, al dan niet elektrisch. Ook in Apeldoorn. En dat vinden we mooi, heeft veel voordelen. Echter, het aantal verkeersongevallen groeit met het aantal fietskilometers mee. Paden worden drukker en snelle fietsers zijn in opkomst. Om die reden zijn we in Apeldoorn sinds 2021 actief om met het project Doortrappen senioren te informeren en stimuleren om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen.

Heb je vragen, neem contact op met één van de coördinatoren: Michèle of Tjeerd. Op naar veiliger fietsen tot je 100ste. Voor jezelf, je buurman, je oma, je tante, je collega… iedereen!

Hier lees je het laatste nieuws over Doortrappen in Apeldoorn

Date: 27 Mar 2024  -  27 Mar 2052
00:00 - 00:00

Wilt u een mooie fietstocht maken dan is Doortraproute Apeldoorn een aanrader. De route van 24 kilometer start en eindigt bij De Groene Hoven aan de Koninginnelaan 280. Daar ligt de route tevens binnen voor u klaar (let op de openingstijden). U kunt de route hier ook downloaden. Read more about Doortraproute Apeldoorn (24km)

Date: 27 Mar 2024  -  27 Mar 2052
00:00 - 00:00

Even ten zuiden van Apeldoorn ligt het Beekbergerwoud. Sinds 2006 is Natuurmonumenten volop bezig de natuur te herstellen. Het is een gevarieerd gebied waar zeldzame planten groeien. Deze route is erg mooi met veel afwisseling. Brede fietspaden worden afgewisseld met een aantrekkelijke route. Read more about Doortraproute Apeldoorn-Beekbergerwoud (25km)


Cookie settings