Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Landsmeer

Welkom bij Doortrappen in Landsmeer! In de 15 gemeentes van Vervoerregio Amsterdam willen we iedereen zo lang mogelijk veilig én met plezier laten fietsen. Dus ook in Landsmeer! Hiervoor werken we samen met verschillende lokale partijen.

Online is de campagne al gestart en brengen we de slimme Doortraptips en FietsFit oefeningen onder de aandacht. Daarnaast worden er de komende tijd in Landsmeer ook verschillende activiteiten georganiseerd. Op deze pagina vind je de Doortrapactiviteiten in jouw buurt.

Voor het programma en de activiteiten werken we samen met verschillende lokale partijen in Landsmeer: Gemeente Landsmeer, SamenMeer, Fysiotherapie Balans en de Oudheidkundige Vereniging.

Heb je een vraag over Doortrappen in Landsmeer of wil je graag samenwerken? Neem dan contact op met onze lokale coördinator Onno de Vries.

Op deze pagina vind je het laatste nieuws en Doortrapactiviteiten in jouw buurt.

Datum: 09 Dec 2020  -  09 Dec 2020
15:00 - 15:30

Blijven bewegen is juist in deze tijd ontzettend belangrijk. Maar nu we mogelijk weer iets minder de deur uitgaan, kan dat er nog wel eens bij inschieten. Daarom organiseert Doortrappen in regio Amsterdam in samenwerking met fysiotherapeut Marion Russchen een leuke online FietsFit beweegles (55+). Lees meer over Online FietsFit beweegles


Cookie-instellingen