Fit in Oost: Beweegdag en Fittest

July 02, 2024 106 keer bekeken

Wil je op een veilige manier meer leren over beweging en gezonde voeding? Of erachter komen welk sportaanbod bij je past? Kom op donderdag 11 juli langs bij de Beweegdag en Fittest in IJburg!

Meedoen 11 juli? We fietsen je even door de informatie heen.

Tijdens de Beweegdag ontdek je tijdens verschillende workshops welke activiteiten bij je passen en wat het sportaanbod in de buurt is. Op het programma staan onder andere (en onder voorbehoud van wijzigingen): Fit4You, In Balans (valpreventie), fietstips van Doortrappen en stoelyoga. Ook kun je meedoen aan een Fittest en leer je meer over gezonde voeding. Ten slotte krijg je zelfs een beweegadvies op maat. Ben je enthousiast over de beweegworkshops? Je kunt je opgeven voor eventuele vervolglessen!

Locatie en tijd 
Wanneer: donderdag 11 juli 2024 
Starttijd: 17:00 – 20:00 uur 
Waar: Sporthal Centrum voor Vrije Tijd, Ed Pelsterpark 8 IJburg, Amsterdam-Oost

Meer informatie en aanmelden  
De Bew
eegdag en Fittest zijn er voor alle volwassenen en senioren uit Oost, vanaf 27 jaar. Je kunt je tot en met dinsdag 9 juli aanmelden via info@fitinoost.nl of 06 3873 5820 onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Deelname is gratis. Het is mogelijk om een lichte maaltijd te nuttigen. Tip: kleed je thuis alvast om en neem sportschoenen voor in de zaal mee.

Cookie settings