Doortrappen-actie bij Ton's Fietsenmakerij in Amsterdam-West

May 13, 2024 889 keer bekeken

Goed nieuws, Amsterfietsers! Na een succesvolle Doortrappen Demo-ochtend, profiteer je nu van een Doortrappen-actie bij Ton’s Fietsenmakerij. Deze loopt tot en met 30 juni, zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!

Actie: €25,- korting op fietsaccessoires

Ton’s Fietsenmakerij heeft nu een Doortrappen-actie tot en met 30 juni. Ontvang €25,- korting op veilige fietsaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een fietsspiegel, helm, zadel, verlichting of anti-sliptrappers. Ben je van plan langs te komen? Leuk, maar wees er snel bij: op = op.

Demo-ochtend

Op 2 mei was de Doortrappen Demo-ochtend bij Ton’s Fietsenmakerij in Amsterdam-West. Bezoekers leerden meer over hoe ze zonder zorgen én met plezier kunnen blijven fietsen. Ook konden ze hun fiets laten checken en een fietsspiegel monteren. De ochtend was voor herhaling vatbaar!

Doortrappen X BOVAG 

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker.   

De Doortrappen-actie is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Ton’s Fietsenmakerij. 

Kom snel eens langs!

Cookie settings