Ouderkerk aan de Amstel: Demo-ochtend bij De Haan Wielersport

May 20, 2024 444 keer bekeken

Fietsers opgelet: op zaterdag 25 mei organiseert Doortrappen een Demo-ochtend bij fietsenzaak De Haan Wielersport in Ouderkerk aan de Amstel. Wat dit evenement precies inhoudt en wat jij mee naar huis neemt? We fietsen je even door de informatie heen!

De Doortrappen Demo-ochtend

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je alles over zorgeloos en mét plezier blijven fietsen. Zo staan er verschillende Veilig Fietsen- en Samen Fietsen-tips op je te wachten. Ook geven de ervaren medewerkers van De Haan Wielersport je fiets een gratis check. Ten slotte kun je zelf een (e-)bike gaan testen!

Actie: korting op fietsspiegels en fietshelm

Je gaat zeker ook niet met lege handen naar huis. Zo heb je voor maar 5 euro al een paar gloednieuwe fietsspiegels en krijg je 25 euro korting op een fietshelm naar keuze. Wees er wel snel bij, want voor de actie geldt… Op = op.

Wanneer en waar?

Zaterdag 25 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Demo-ochtend is bij fietsenzaak De Haan Wielersport aan de Hoger-Einde Zuid 23 in Ouderkerk aan de Amstel.

Voor wie?

Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. Zien we jou verschijnen 25 mei?

Doortrappen X BOVAG 

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker. 

Cookie settings