Hij is er weer: de Fiets4Daagse 2024 in Amstelveen!

May 13, 2024 319 keer bekeken

Het is weer zover: de Fiets4Daagse in Amstelveen komt eraan! Van 27 t/m 30 mei fiets je in groepsverband de Amstelveense natuur in. Niet te gehaast, lekker laagdrempelig en vooral heel gezellig. Wat wil een mens nog meer?

Meedoen 27 mei t/m 30 mei? We fietsen je even door de informatie heen.  

Tijdens de Fiets4Daagse fiets je op een rustig tempo vanaf het Noorddamcentrum een rondje door het prachtige Amstelveen. Veiligheid staat voorop en elke fietsgroep heeft twee begeleiders. Je kunt zelf kiezen of je meedoet aan de afstand van 20 km of 25-30 km. Zowel elektrische, sport- als gewone fietsen zijn toegestaan. We raden aan om een fietshelm en geel hesje te dragen en gebruik te maken van een fietsspiegel.

Tijd en plaats

Tijdens de Fiets4Daagse is iedereen welkom! Deelname is gratis en je hoeft je niet in te schrijven. De fietstour vertrekt vanaf het Noorddamcentrum in Bovenkerk om 9:30 uur. De fietstour sluit af met koffie en appeltaart.

Over Doortrappen

Zonder zorgen en met plezier op de fiets, dat is het motto van het initiatief Doortrappen dat opgezet werd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Je kunt bij Doortrappen terecht voor tips om veiliger te fietsen, leuke fietsverhalen, oefeningen om FietsFit te worden en nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld video’s over verschillende soorten versnellingen of gebruik de Keuzewijzer Fiets om uit te vinden welke fiets het beste bij jou past. Ook organiseert Doortrappen evenementen en fietsgroepen voor fietsliefhebbers die liever samen op de pedalen staan. Meer informatie over Doortrappen kun je vinden op de website www.doortrappen.nl

 

Cookie settings