Wormerveer: Doortrappen Demo-ochtend bij Dirk Visbeek

May 01, 2024 221 keer bekeken

Goed nieuws fietsers: op maandag 13 mei organiseert Doortrappen een Demo-ochtend bij fietsenzaak Dirk Visbeek. Wat dit evenement precies inhoudt en wat jij mee naar huis neemt? We fietsen je even door de informatie heen!

De Doortrappen Demo-ochtend

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je alles over zorgeloos en mét plezier blijven fietsen. De ervaren werknemers van Dirk Visbeek geven je fiets een gratis controle én nemen je mee in de nieuwste fietsmodellen. Daarnaast staan er verschillende Veilig Fietsen- en Samen Fietsen-tips op je te wachten!

Actie: gratis fietsspiegels en fietshelm voor maar €25,-

Je gaat zeker ook niet met lege handen naar huis. Zo krijg je fietsspiegels cadeau die er meteen voor je worden opgezet. Daarnaast is de fietshelm BBB “Condor” (normaal €49,95) die ochtend maar €25,- voor jou. Wees er wel snel bij, want voor de acties gelden… Op = op!

Wanneer en waar?

Maandag 13 mei van 10.00 tot 12.00 uur. De Demo-ochtend is bij fietsenzaak Dirk Visbeek aan de Esdoornlaan 8 in Wormerveer.

Voor wie?

Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. Zien we jou verschijnen 11 mei?

Doortrappen X BOVAG

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker. 

Cookie settings