Ontdek verschillende driewielfietsen in Twello

April 16, 2024 436 keer bekeken

Je ziet ze steeds vaker en ze worden ook steeds mooier; driewielfietsen. Door een extra wiel hoef je niet zelf het evenwicht te bewaren, maar kan je toch van alle voordelen van het fietsen blijven genieten.

Zo kan je lekker op pad wanneer je dat wil en blijf je in beweging. Zou jij wel eens een driewielfiets willen uitproberen? Dat kan! Kom op woensdag 24 april (14.00 -17.00 uur) naar het Marktplein in Twello. Daar zal een parcours uitgezet worden waarop veilig en verantwoord geoefend kan worden. Verschillende specialisten en leveranciers zullen aanwezig zijn voor advies. Naar verwachting zullen er zo’n 10 -12 verschillende modellen zijn om uit te testen.

Later dit jaar wordt ook in Apeldoorn een driewielfietsontdekdag georganiseerd. Meer informatie daarover volgt.

De driewieltestdag in Voorst wordt georganiseerd tijdens het Beweegfeest in de Voorster Sportweek door Team Voorst Actief. Het Beweegfeest is een activiteit voor jong en oud met verschillende onderdelen. Voor de oudere doelgroep wordt er deze ‘driewieltestdag’ georganiseerd door Mens en Welzijn Voorst in samenwerking met de Fietsersbond. Meer informatie: https://www.mensenwelzijn.nl/ontdek-verschillende-driewielfietsen-op-het-marktplein/

En bekijk onderstaande video voor meer inspiratie over de driewielfiets.

 

Cookie settings