Fiets mee met de 7e editie van Proef je buurthuis in Zaanstad!

April 08, 2024 411 keer bekeken

‘Proef je buurthuis’ is er weer! Op zaterdag 20 april organiseren acht buurt- en dorpshuizen van Zaanstad-Noord in samenwerking met gemeente Zaanstad en Doortrappen een fietsroute langs acht Zaanse buurthuizen.

Op zaterdag 20 april organiseren acht buurthuizen van Zaanstad-Noord in samenwerking met gemeente Zaanstad en Doortrappen een fietsroute. Fiets vanuit een buurt- of dorpshuis naar keuze via de acht buurthuizen en geniet overal van een hapje en drankje. Aangezien elk buurthuis zijn eigen activiteiten, geschiedenis en mogelijkheden heeft, kun je letterlijk en figuurlijk ‘proeven’ wat een buurthuis te bieden heeft. Samen op de fiets genieten van een mooie tocht langs de buurthuizen in de regio! 

 

Datum: 20 april 2024 

Locatie: starten kan vanaf ieder deelnemend buurthuis 

Route: 30 kilometer 

Tijd: 10.00 tot 12.00 uur (inloop t/m 16.30 uur) 

  

Al sinds 2016 organiseren de buurthuizen ‘Proef je buurthuis’ voor fietsers. De fietstocht langs de buurthuizen is ongeveer 30 km. De buurthuizen hebben met elkaar afgesproken wat er geserveerd wordt, zodat de deelnemers op elke plek kunnen genieten van een ander hapje en drankje.  
  

Wil je meefietsen met de zevende editie van ‘Proef je buurthuis’ fietstocht? Ga langs een van de deelnemende buurthuizen en koop voor €4,- een inschrijfkaart. Dat kan vooraf of op de dag zelf. De volgende buurthuizen doen mee: Dorpshuizen de Horn Krommeniedijk, de Noorddam Westknollendam, de Kwaker Westzaan en Buurtcentrum-A3 in Assendelft, de Lorzie Wormerveer, de Pelikaan Krommenie, de Vuister in Koog aan de Zaan en Buurthuis Het BrandtWeer in Koog aan de Zaan. 

 

We zien je graag op 20 april! Meer informatie over de activiteiten in de gemeente Zaanstad vind je op www.doortrappen.nl/zaanstad 

 

Cookie settings