Doortrappen Demo-ochtend op 17 april bij Woudt Fietsen in Zaanstad

April 03, 2024 427 keer bekeken

Op woensdag 17 april organiseert Doortrappen een Demo-ochtend bij Woudt Fietsen in Koog aan de Zaan! Kom ook langs en ontvang een gratis fietsspiegel én €30,- korting op een helm!

Demo-ochtend 

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je alles over hoe je zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Natuurlijk heb je beperkte invloed op andere weggebruikers, maar er zijn wel dingen die je zelf kunt doen om onveilige situaties in het verkeer te voorkomen. Doortrappen helpt je daarbij met bijvoorbeeld Veilig Fietsen-tips en Samen Fietsen-tips. Stap ook fitter op de fiets met de FietsFit oefeningen. Makkelijk zelf thuis uit te voeren! 

 

Actie: gratis fietsadvies, fietsspiegel en €30,- korting op een helm 

Kom je langs bij de Demo-ochtend? Dan ontvang je gratis advies voor een veilige fiets, een gratis fietsspiegel én €30,- korting op een fietshelm. Hiervoor geldt op = op, dus wees er snel bij! 

 

Wanneer? 

Woensdag 17 april, van 10.00 tot 12.00 uur. De Demo-ochtend is bij Woudt Fietsen aan de Raadhuisstraat 72-74 in Koog aan de Zaan. 

 

Wie? 

Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. 

 

Kom je ook? 

Zien we jou bij de Demo-ochtend? Kom gezellig langs, pak de fietsspiegel en korting mee en leer alles over zonder zorgen en met plezier fietsen! 

 

Doortrappen X BOVAG 

De Doortrappen Demo-ochtend is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Woudt Fietsen. In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker.   

Cookie settings