Doortrappen Demo-middag op 13 april bij Tromm Tweewielers, Amsterdam-Zuid

April 03, 2024 445 keer bekeken

Op zaterdag 13 april organiseert Doortrappen een Demo-middag bij Tromm Tweewielers in Amsterdam-Zuid! Kom ook langs en ontvang een gratis fietscheck, fietsspiegel én een waardebon van €20,- voor een helm!

Demo-middag 

Bij de Doortrappen Demo-middag leer je alles over hoe je zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Natuurlijk heb je beperkte invloed op andere weggebruikers, maar er zijn wel dingen die je zelf kunt doen om onveilige situaties in het verkeer te voorkomen. Doortrappen helpt je daarbij met bijvoorbeeld Veilig Fietsen-tips en Samen Fietsen-tips. Stap ook fitter op de fiets met de FietsFit oefeningen. Makkelijk zelf thuis uit te voeren! 

 

Actie: gratis fietscheck, fietsspiegel en waardebon van €20,- 

Kom je langs bij de Demo-middag? Dan ontvang je een gratis fietscheck, gratis fietsspiegel én een waardebon van €20,- voor een fietshelm. De fietsspiegel wordt meteen op je fiets gemonteerd. Ook krijg je meteen een kijkje op de nieuwste fietsen in de winkel.  

 

Wanneer? 

Zaterdag 13 april, van 13.00 tot 15.30 uur. De Demo-middag is bij Tromm Tweewielers aan het Europaplein 45 in Amsterdam-Zuid.  

 

Wie? 

Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. 

 

Kom je ook? 

Zien we jou bij de Demo-middag? Kom gezellig langs, pak de fietscheck, fietsspiegel en waardebon mee en leer alles over zonder zorgen en met plezier fietsen! 

 

Doortrappen X BOVAG 

De Doortrappen Demo-middag is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Tromm Tweewielers. In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker.   

Cookie settings