In de schijnwerpers: Doortrappen-community op LinkedIn

March 28, 2024 304 keer bekeken

De Doortrappen-community timmert hard aan de weg om iedereen tot hun 100ste veiliger te laten fietsen, dat is ook te zien op LinkedIn. Afgelopen maand werden er vierentwintig berichten geplaatst met de hashtag Doortrappen.

Allerhande professionals uit de Doortrappen-community plaatsten diverse bijdragen. Zo zagen we bijvoorbeeld berichten voorbij komen van Stevig op de Pedalen training aan Doortrappers én trainers, uiteenlopende Doortrappen-activiteiten, veilig fietsen presentaties, betrokkenheid van Doortrappen bij Fittestdagen, en natuurlijk de start van het fietsseizoen!

Een greep uit de vele highlights die afgelopen maand werden gedeeld.

 

DisGover, een trainee-organisatie voor aspirerende ambtenaren, berichtte over de eindpresentatie van een groep trainees die werkte aan het vraagstuk: “Hoe maken we de Doortrappen-aanpak succesvoller in de gemeente Amsterdam?”

 

Vrijwilliger Henk van der Burg plaatste een enthousiast bericht over zijn deelname aan de Stevig op de pedalen-training in Veenendaal voor de deelnemers van Wijsmetjewijk-centrum.

 

Anne Koning, gedeputeerde in Zuid-Holland van o.a. recreatie en sport, moedigt senioren aan te kijken wat van Doortrappen-activiteiten er in hun gemeente plaatsvinden in haar post over fietsen.

 

Zeer actieve Doortrappen-ambassadeur, Gerard Prins, postte o.a. over twaalf vers opgeleide fietscoaches in de provincie Groningen. Welkom aan hen namens Doortrappen!

 

Op 20 februari vond de primeur van de activiteit Fietsevent Doortrappen plaats in Doetinchem. De Gelderse Sport Federatie blikte hierop terug. 

 

 

 

Cookie settings