Vliegende start van kwartiermakers VVN in provincie Noord-Brabant

March 28, 2024 373 keer bekeken

In de provincie Noord-Brabant hebben gedreven kwartiermakers van VNN vorige maand een vliegende start gemaakt. Lees hier wie zij zijn, en wat ze al hebben uitgezet.

Per 1 februari is Veilig Verkeer Nederland (VVN) kwartiermaker van Doortrappen in Noord-Brabant. VVN is goed bekend in Brabant, ook op het vlak van senioren en fietsveiligheid. De kwartiermakers Mirjam van den Hove en Lufenda Miedema hebben veel zin in deze mooie opdracht. Zij zien dat gemeenten graag iets willen doen voor de oudere fietsers, maar dat het soms nog even zoeken is hoe je dit onder de vlag van Doortrappen doet en wat je dan precies gaat doen. Hier helpt het Doortrappenteam Noord-Brabant graag mee. Dit team bestaat, naast Mirjam en Lufenda, uit Cobie van der Velden en Anne Wuijts. 

Het Doortrappenteam heeft alle gemeenten een bericht gestuurd waarin ze de mogelijkheden uiteen zetten om mee te doen of om op te schalen. Verder is er een maandelijks online spreekuur om alle vragen rondom het programma Doortrappen te beantwoorden en geĂ¯nteresseerden verder te helpen.

Het Doortrappenteam Noord-Brabant is te bereiken op doortrappen@brabant.nl of telefonisch op 088-5248850

Op de foto v.l.n.r. Cobie van der Velden, Anne Wuijts, een Doortrapper, Lufenda Miedema en Mirjam van den Hove

 

Cookie settings