Doortrappen Demo-ochtend op 11 april bij Waning Tweewielers in Aalsmeer

March 26, 2024 444 keer bekeken

Bij de Doortrappen Demo-ochtend bij Waning Tweewielers leer je alles over hoe je met plezier en zonder zorgen op de fiets stapt. Kom ook langs en ontvang een gratis fietscheck én 50% korting op een fietshelm en fietsspiegel!

Demo-ochtend 

Bij de Doortrappen Demo-ochtend leer je meer over Doortrappen. Zonder zorgen en met plezier op de fiets, dat is waar Doortrappen voor staat. Door heel Nederland organiseert Doortrappen activiteiten voor fietsende 55-plussers, zoals fietstochten en fietsfestivals. Voor gezelligheid, maar ook om iedereen te helpen veiliger te fietsen. Natuurlijk heb je beperkte invloed op andere weggebruikers, maar er zijn wel dingen die je zelf kunt doen om onveilige situaties in het verkeer te voorkomen. Doortrappen helpt je daarbij met bijvoorbeeld Veilig Fietsen-tips en Samen Fietsen-tips. Stap ook fitter op de fiets met de FietsFit oefeningen. Makkelijk zelf thuis uit te voeren! 

 

Actie: gratis fietscheck en 50% korting fietshelm en fietsspiegel 

Kom je langs bij de Demo-ochtend? Dan ontvang je een gratis fietscheck én 50% korting op een fietshelm en fietsspiegel! De fietsspiegel wordt meteen op je fiets gemonteerd.  

 

Wanneer? 

Donderdag 11 april, van 10.00 tot 12.00 uur. De Demo-ochtend is bij Waning Tweewielers aan de Zijdstraat 5, 1431 EA, Aalsmeer. 

 

Wie? 
Iedereen van 55+ is welkom! Aanmelden is niet nodig. 

 

Kom je ook? 

Zien we jou op 11 april? Kom gezellig langs, pak de fietscheck en de korting mee en leer alles over zonder zorgen en met plezier fietsen! 

 

Doortrappen X BOVAG 

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker.   

 

De Doortrappen Demo-ochtend is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Waning Tweewielers. 

Cookie settings