Fiets opfrislessen voor senioren in Enkhuizen

March 20, 2024 426 keer bekeken

Speciaal voor senioren worden in Enkhuizen drie fiets opfrislessen georganiseerd door Team Sportservice. De drie lessen zijn geschikt voor fietsers van elk niveau. Van 'niet meer durven' tot 'ik red mezelf eigenlijk nog wel in het verkeer'. Ben jij er ook bij?

Bewegingsagoog en fietsdocent Ramon Kolenberg van Team Sportservice zal de lessen begeleiden. Ramon: ‘Wij werken heel specifiek met kleine groepen zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Vooral mensen met angst in het verkeer hebben er baat bij dat ze goede en rustige begeleiding krijgen. We geven ook informatie over de fietshelm, fietsspiegel en andere handige hulpmiddelen voor veiligheid. Mocht de animo groot zijn, dan verdelen we in meerdere groepjes.’

Lestijden en locaties
Woensdagmiddag  3, 10, 17 april 15:00 - 16:00 uur
Parkeerplaats bij Sportpark Het Rietbos, De Gouw 3, 1602 DN Enkhuizen. Dit is bij de entree van de Enkhuizer Tennis Club E.T.C.
 
Meer informatie en aanmelden
De kosten voor de lessen zijn 5 euro per persoon per keer. Dit is inclusief koffie of thee. Het lesgeld voor 3 lessen dient contant te worden betaald aan de lesgever bij de eerste les.  Meedoen is op eigen risico en je gebruikt je eigen fiets. Aanmelden kan bij: pmolenaar@teamsportservice.nl of 06 – 83538259.

Team Sportservice werkt samen met Team Sport Hoorn in het programma Doortrappen

Cookie settings