Doe op vrijdag 22 maart mee met de Spurd Fiets Special!

March 13, 2024 513 keer bekeken

Sta je open voor gezelligheid en samen kennismaken met (sportieve) activiteiten? Doe mee met de Spurd Fiets Special op 22 maart!

Wat? 

De Spurd Fiets Special is een mooie fietstocht van ongeveer 18 kilometer. Onderweg zijn er twee stops op verrassingslocaties. Doe ook mee, werk aan je conditie en ontdek samen nieuwe dingen in de omgeving van Purmerend! 

Wanneer? 
De Fiets Special is op vrijdag 22 maart van 9.30 uur tot 12.30 uur, verzamelen om 9.15 uur. Het start- en eindpunt is het parkeerterrein van Inloophuis Wij Allemaal (Burgemeester D. Kooimanweg 11, Purmerend).  

Wie? 
Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor de Fiets Special. Of je nu een e-bike, racefiets of een normale fiets hebt, je bent welkom! Een Spurd-gids begeleidt de fietstocht. 

Aanmelden of meer weten?   
Meld je aan via info@spurd.nl of bel 0299-418100.  Aanmelden kan ook via dit inschrijfformulier. Deelname kost 6 euro en is inclusief koffie of thee. 

Samen veilig op pad 
Ga je mee? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de  tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, denk eens aan een fietshelm en bekijk onze andere  veilig fietsen tips


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De organisator(en) van het programma Doortrappen, noch vrijwilligers, partners, instanties of betaalde personen ten dienste van het programma, zijn aansprakelijk in geval van enig(e) schade of letsel voortvloeiend uit een Doortrappen-activiteit. Deelname aan activiteiten geschiedt geheel op eigen risico en de deelnemers dienen zelf te zorgen voor een deugdelijke fiets en eventuele extra beschermingsmiddelen waaronder begrepen maar niet beperkt tot een helm. 

Cookie settings