Trap de Winter Door!

December 21, 2023 996 keer bekeken

Waarom zouden we in oktober stoppen met fietsen en weer starten in maart of april? Als je pech hebt ben je tegen die tijd je conditie kwijt, je mist je fietsmaatjes en je fiets staat te roesten in de schuur. Op de meeste winterdagen is de temperatuur boven 0 en kan je prachtig fietsen in Nederland!

Ook de restaurantjes en cafés zijn open voor warme chocolademelk, koffie of thee. Dus niet stoppen, maar doortrappen, ook in de winter! Deze week vind je op de website de poster ‘Trap de winter door’, met handige tips om ook warm en veilig de winter door te fietsen.

Print de poster uit en hang het op in de wachtkamer, het buurthuis, in de fietsenwinkel, de kleedkamer of aan het prikbord van het gezondheidscentrum. Zodat je de oudere fietsers kunt inspireren om lekker en veiliger door te blijven fietsen. Op de poster - er zijn twee varianten - staat een witvlak waarin je bijvoorbeeld het eigen logo van je organisatie of informatie over een doortrappen activiteit kwijt kunt. 

In februari 2024 volgt op onze website meer van Trap de winter door: met een overzicht van tips en activiteiten die je in de winter kunt doen. En met een uitgewerkte nieuwe activiteit: de Midwinterrit. 

Jouw winterfietsfoto

Hebben jullie met de fietsgroep de winter getrotseerd, of heb je binnen in de sporthal een leuke activiteit gehad? Stuur ons een foto, dan plaatsen wij die in de nieuwsbrief van Doortrappen!

Klik hier om de Trap de Winter Door poster te downloaden.

Cookie settings