Nieuw: e-learning voor Ergotherapeuten

November 27, 2023 1168 keer bekeken

Ergotherapeut Maaike Kaslander heeft onlangs een mooie e-learning over fietsen voor ouderen gelanceerd. De ergotherapeuten konden natuurlijk niet achterblijven nadat er voor fysiotherapeuten de fietsvalpreventie-training was ontwikkeld. De online les is mede mogelijk gemaakt door Doortrappen.

Als ergotherapeut, maar ook als fysio, buurtsportcoach en fietsdocent, kun je nu terecht bij ergolearning.nl voor een speciale e-learning over fietsen. In de online les word je in drie uurtjes meegenomen door theorie over fysieke, mentale en visuele functies die je nodig hebt om goed te kunnen fietsen. Natuurlijk met een speciale focus op ouderen. Daarna komen verschillende type fietsen aan bod. Wat zijn de voordelen van de driewielfiets of juist van zijwielen? En hoe leer je dan vervolgens iemand goed te fietsen op zo’n fiets? In bruikbare filmpjes neemt Maaike je mee.

De e-learning, een initiatief van Martine Peek en Nilke Duinkerken, is geaccrediteerd dus als professional kan je er ook nog eens opleidingspunten mee behalen.

Klik op de knop hieronder om naar de e-learning te gaan.

Bekijk e-learning

Cookie settings