Een fietshelm met korting in Gelderland

October 27, 2023 1181 keer bekeken

Provincie Gelderland vindt het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk veilig kunnen blijven fietsen. Daarom organiseert de provincie vanaf 16 oktober 2023 een actie voor seniore fietsers om met korting een fietshelm aan te schaffen bij een fietsenwinkel in Gelderland.

Doortrappen met korting

Naast veiligheid vindt de provincie Gelderland het belangrijk dat seniore fietsers zo lang mogelijk plezier houden in het fietsen en dat zij met zekerheid op de fiets stappen. Met het programma Doortrappen motiveren en inspireren zij ouderen om zo lang mogelijk te blijven fietsen. Dat helpt ook om langer gezond, sociaal actief en zelfredzaam te blijven. Deze kortingsactie komt voort uit het programma Doortrappen en draagt hieraan bij.

De actie in het kort

  • De actie richt zich op de seniore fietser in Gelderland;
  • Bij aanschaf van een goedgekeurde fietshelm (EN 1078 keurmerk) bij één van de deelnemende fietsenwinkels ontvangt de klant €25 euro korting;
  • De actie is gestart op maandag 16 oktober 2023. De korting wordt uitgegeven zolang de voorraad strekt. De einddatum van de actie is 31 december 2023.

Meer informatie

Wil je meer weten over de actie of heb je nog vragen?

Lees hier meer over op de website van Ideate. Of neem contact op met Franca Lapré door een mail te sturen naar fietshelmgelderland@ideate.nl.

Delen is lief

We nodigen je uit om jouw netwerk op de hoogte te brengen van de fietshelmkortingsactie. Op de website vind je de nodige materialen zoals een flyer, een poster en een overzicht van de deelnemende fietsenwinkels.

 

Cookie settings