Doortraproute Texel officieel van start met fietstocht

August 25, 2023 962 keer bekeken

Sportstichting Texel heeft een Doortraproute Texel van ruim twintig kilometer uitgezet door het Hogeberggebied, Oudeschild en De Waal.

Deze leuke route is een individueel af te leggen fietsroute aan de hand van de routebeschrijving welke te downloaden is op de site van de Fietsersbond en Sportstichting Texel. (het is geen groepsfietstocht). De start is dinsdagmiddag 29 augustus bij de TXL Sporthal in Den Burg. Doe jij mee?

De fietstocht start tussen 14:00 uur en 15:00 uur. De veilige fietsroute is met zorg samengesteld, vanzelfsprekend zijn de verkeersregels van kracht. Voor het ontvangen van de route is aanmelding nodig.

Er is geen reden tot snel fietsen, want je bepaalt zelf hoe lang je over de fietsroute doet. Elk type fiets is te gebruiken, de fiets(st)er bepaalt het eigen tempo. De fraaie vergezichten onderweg kunnen uitnodigen om even van de fiets te stappen. Onderweg is er een plek waar de fietsers een kop koffie of thee met iets lekkers krijgen aangeboden.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. het voldoende beschikbaar hebben van de  fietsroute en een kop koffie of thee op het rustpunt onderweg. Aanmelden kan via doortrappen@sportstichtingtexel.nl of tel. 0647763926 onder vermelding van naam en aantal personen.

Cookie settings