Wie is de Beste Doortrapper van Drenthe?

July 27, 2023 1128 keer bekeken

In Drenthe wonen veel enthousiaste Doortrappers die fit en veilig willen blijven fietsen tot hun 100ste en daarom regelmatig op de fiets stappen. Deze Doortrappers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom is Doortrappen Drenthe op zoek naar de Beste Doortrapper van Drenthe!

In Drenthe pakken mensen regelmatig de fiets om de provincie te ontdekken. Zo gaat vandaag de 58e editie van de Drentse Fiets4daagse van start met mogelijke kanshebbers op de titel Beste Doortrapper van Drenthe. De Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland zijn bij de Fiets4daagse aanwezig om fietsspiegels te monteren en voorlichting te geven. Ook delen zij flyers uit over de verkiezing de Beste Doortrapper van Drenthe.

Spelregels

Alle inwoners van Drenthe die minimaal 65 jaar oud zijn en regelmatig fietsen, mogen genomineerd worden voor de Beste Doortrapper van Drenthe. Een buurvrouw die een fietsclubje heeft opgericht, een buurman die wekelijks een rondje Dwingelderveld fietst of iemand die zijn boodschappen steevast op de fiets haalt. Er zijn talloze redenen waarom iemand De Beste Doortrapper kan zijn. Nomineren kan eenvoudig via de website van Doortrappen Drenthe. Dat kan tot 22 september 2023. Een jury kiest vervolgens de winnaar uit. Kijk voor meer informatie en de spelregels op www.doortrappendrenthe.nl/bestedoortrapper.

Bron: De Wolden Nieuws en Doortrappen Drenthe.

 

Cookie settings