Fiets wekelijks mee met Doortrappen in Amstelveen!

June 14, 2023 1284 keer bekeken

Doortrappen organiseert samen met Stichting Bovenkerk, Stichting Fietsmaatjes Amstelveen en Amstelveen Sport tot eind september wekelijks fietsen voor inwoners van de gemeente Amstelveen. Iedereen is welkom om mee te doen! Deelname is gratis en vrije inloop.

We zijn gestart!

De fietsgroepen vertrekken om 9.30 uur en komen rond 11.30 uur weer terug. Het fietsseizoen eindigt op 24 september. Tijdens vakanties gaat het fietsen gewoon door.

Het Noorddamcentrum is de op- en afstapplaats en is van 9.00 tot 12.30 uur open voor ontmoetingen tussen alle fietsgroepen. Na binnenkomst kunnen fietsers genieten van koffie met appeltaart, ook bij slecht weer.

 

Fietsgroepen en veiligheid

Er zijn verschillende groepen die allemaal op een rustig tempo de tocht van de dag fietsen. De afstanden variëren van 20 t/m 30 kilometer. Daar is voor iedereen een plekje voor alle soorten fietsen, van gewone of elektrische fiets tot duo e-bike. Veiligheid staat voorop tijdens het fietsen in groepen. Er zijn daarom aanvullende instructies om veilig gedrag te stimuleren. Denk hierbij aan het dragen van een fietshelm, de fietsspiegel, speciale hesjes voor de eerste en laatste fietsers van een groep en een noodtas met EHBO en gereedschapsset bij de laatste van een groep bij pech.

Doortrappen tot je 100ste

Meer informatie over Doortrappen en de activiteiten in de gemeente Amstelveen vind je op doortrappen.nl/amstelveen. Of ga naar:

Doortrappen nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de wekelijkse fietstochten in Amstelveen. Doe mee en geniet van de gezelligheid en het mooie landschap! Deelname is gratis en vrije inloop.

Cookie settings