Doortrapdag Gemeente Kapelle

May 12, 2023 848 keer bekeken

Op donderdag 25 mei 2023 organiseert de gemeente Kapelle de Doortrapdag! Deze dag vindt plaats in Dorpshuis de Vroone in Kapelle.

Ochtendprogramma

We beginnen na de koffie en thee om 09:45 uur met een welkomstwoord en het theorieonderdeel. Hierbij bespreken we op een leuke manier de verkeersregels en geven we praktische tips over bijvoorbeeld het op- en afstappen en het omgaan met een elektrische fiets. Na de pauze kun jeen beweegworkshop volgen onder leiding van een fysiotherapeute en kun je je fiets laten checken door een fietsenwinkel uit Kapelle.


Middagprogramma

Na de lunch leg je op jouw eigen fiets een oefenparcours af en maken we vervolgens een fietstocht. We verzamelen daarna om 14:30 uur weer terug bij de Vroone om de dag te evalueren en om 15:00 uur af te sluiten.        

Inschrijven en meer informatie

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Dan kun je je inschrijven via www.kapelleleeft.nl. Het is belangrijk dat je je eigen fiets meebrengt. Deelname is gratis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Hoekstra via f.hoekstra@kapelle.nl of 0629666157.

 

Cookie settings