'Zeker op de fiets' ochtend | Aanmeldpagina

April 20, 2023 785 keer bekeken

Op vrijdag 12 mei organiseert Doortrappen Apeldoorn de ‘Zeker op de fiets’ ochtend. Tijdens deze ochtend worden senioren geholpen veilig op het zadel te stappen en te blijven fietsen. Daarnaast biedt Fietsmaatjes Apeldoorn informatie over duofietsen voor mensen die minder mobiel zijn.

De ochtend vindt van 10.00 – 12.00 uur plaats bij De Groene Hoven aan de Koninginnelaan 280. Deelnemers krijgen individueel of in een groep advies om veilig en met plezier op de (elektrische) fiets te stappen. Dat gaat bijvoorbeeld over het goed afstellen van de fiets, de aanschaf van een passende fiets of een helm en het uitstippelen van een fietstocht. Er is zelfs een fietsparcours waarop geoefend kan worden. Ook worden er fietsfitoefeningen gedaan.

Aanmelden

Iedereen die interesse heeft kan zich uiterlijk 11 mei (kosteloos) aanmelden door te mailen naar één van de twee coördinatoren van Doortrappen Apeldoorn:

Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken

Mensen die minder mobiel zijn en toch graag buiten van het mooie voorjaar willen genieten kunnen op pad met de mooie elektrisch ondersteunde duofietsen van Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken. Fietsmaatjes is aanwezig voor iedereen die geïnteresseerd is in een proefrit:

  • Als u voor uzelf of voor uw (thuiswonende) partner, vader/ moeder, broer/zus, vriend(in) etc. na wilt gaan of het duofietsen geschikt is
  • Als u zelf eventueel met uw naaste wilt duofietsen
  • Als u als fietsvrijwilliger samen met een buurtgenoot buiten in beweging wilt zijn

Meer informatie? www.fietsmaatjesapeldoorn.nl

Cookie settings