Tips & tricks voor jouw Doortrappen gemeentepagina!

March 30, 2023 736 keer bekeken

Staat jouw gemeente al op onze website? Steeds meer gemeenten doen mee met Doortrappen. Op onze website kan elke gemeente een eigen pagina beheren om de lokale Doortrappen-ambities, activiteiten en nieuws te delen. We delen een aantal tips en tricks om jou hierbij te helpen.

Startende gemeente

Start je binnenkort in jouw gemeente met Doortrappen? Dan is het natuurlijk super om een eigen gemeentepagina in beheer te hebben op de website van Doortrappen. De gemeentepagina’s zijn te vinden in het onderdeel in mijn buurt. Het landelijk Programmabureau helpt je om deze pagina op te zetten. Neem contact op met de kwartiermaker van jouw provincie en dan zorgen wij ervoor dat je snel aan de slag kan!

Handleiding voor nieuwe beheerders

Het landelijk Programmabureau biedt een instructie aan voor de beheerders van de eigen gemeentepagina, te vinden in de Toolbox bij het onderdeel Doortrappen inspiratie en handleidingen . Deze handleiding helpt je om je eigen pagina vorm te geven, met informatie over activiteiten, het laatste nieuws en contactpersonen. Daarnaast kun je je eigen pagina ook nog eens aantrekkelijk en uniek maken, met foto’s uit jouw gemeente en met logo’s van lokale partners. Let daarbij wel op dat bij het gebruik van foto’s geen rechten van derden worden geschonden.

Inspiratie

Er zijn al veel mooie gemeentepagina’s actief, neem eens een kijkje ter inspiratie. De gemeentepagina van Doortrappen in Amsterdam staat boordevol mooie nieuwsberichten en wordt veel bezocht. Ook de pagina’s van Doortrappen in Amersfoort en Doortrappen in Den Helder zijn goed gevuld! 

En mocht je ergens niet uitkomen? Dan staat het landelijk Programmabureau klaar om jou te helpen!

Cookie settings