Wie fietst een rondje mee met onderzoek voor Universiteit Twente?

January 30, 2023 844 keer bekeken

Universiteit Twente onderzoekster Laura Kahnt zoekt oudere fietsers voor haar onderzoek naar het gevoel van flow bij fietsen. Laura: flow is het gevoel van volledig in het moment zijn, de tijd vergeten en in controle zijn. "Ik ben op zoek naar recreatief fietsende ouderen. Ben jij of ken jij ze?"

De ervaring van flow wordt vaak nog beter als je die met iemand deelt. Bijvoorbeeld door samen een rondje te fietsen in plaats van alleen. Samen fietsen brengt ook moeilijkheden met zich mee, want wat als de ander veel fitter is dan jij? Kom je dan nog wel in de flow? 

Laura: "Mijn onderzoek aan de Universiteit Twente richt zich op dit fijne gevoel van flow bij recreatief fietsende ouderen. Ik zoek hiervoor fietsers met ervaring op de elektrische fiets. Deelnemen doe je in een duo, met een fietsgenoot naar keuze! Het is van belang dat jullie beide veilig en comfortabel drie rondjes van 15 minuten kunnen fietsen op een elektrische fiets. De fietsen heb ik klaar staan."

Meer informatie kun je vinden via de volgende link: ttps://bit.ly/deelnemen_aan_UT_fiets_experiment

Voel je vrij om Laura een mail (l.kahnt@student.utwente.nl) te sturen met verdere vragen of met interesse om deel te nemen.

 

Cookie settings