Programma bekend van Samen Doortrappen congres (14 februari)

January 30, 2023 1060 keer bekeken

Het is bijna zover: Het Samen Doortrappen congres op 14 februari! We hebben een boordevol interactief programma met inspirerende sprekers zoals Funda Müjde, cabaretière, actrice, columniste, presentatrice en handbiker. Benieuwd naar het volledige programma? Lees dan snel verder.

Samen Doortrappen congres 14 februari

 

Op 14 februari van 13.00 tot 18.00 uur, vindt het jaarcongres 2023 - Samen Doortrappen Café - plaats, live vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst vieren we wat we hebben bereikt met Doortrappen de afgelopen vier jaar en kijken we samen vooruit.

Naast Funda delen ook Geertje Hegeman (afdelingshoofd Verkeersveiligheid van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat), Corniel van Leeuwen (wethouder Tholen), Gerard Prins (Fietsersbond) en kwartiermakers Chantal Kronenburg (provincie Utrecht) en Meriam van Franeker (provincie Zuid-Holland) hun ervaringen met Doortrappen.

En een café zou natuurlijk geen café zijn als de middag niet wordt afgesloten met een pubquiz en een borrel. Klik hier voor het hele programma en meld je snel aan!

Cookie settings