Allereerste Doortrappen-activiteit in Diemen een groot succes!

January 19, 2023 999 keer bekeken

Vandaag (19 januari) was er een fietsspiegelactie van Doortrappen in Diemen. Het was de allereerste Doortrappen-activiteit in deze gemeente. De actie was een samenwerking tussen Doortrappen, de gemeente Diemen en regionale fietsenmakers. En het was een groot succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijf enthousiaste fietsenmakers uit de regio Diemen deden mee aan de fietsspiegelactie: Beterfietsen, Kroonenberg 2wielers, De wielen van Diemen, Robert Harms Tweewielers en Het Zwarte Fietsenplan. Elke fietsenmaker deelde gratis spiegels uit en monteerde deze direct op de fiets. Lekker makkelijk én een goede manier om je fietsveiligheid te verbeteren. Er stonden dan ook veel Diemenaren in de rij voor een fietsspiegel. De spiegels vlogen de deur uit!

 

Ook wethouder Hans Prins was aanwezig en ging in gesprek over fietsveiligheid. De wethouder nam na afloop nog een Doortrappen goodiebag mee en een aantal magazines om uit te delen op het gemeentehuis.

 

 

Kortom, het was een geslaagde dag in Diemen. Veel Doortrappers hebben hun fietsveiligheid verbeterd met een fietsspiegel. Op naar de volgende Doortrappen-activiteit in Diemen! Houd daarvoor de pagina van Doortrappen Diemen in de gaten.

Cookie settings