Even voorstellen: Cherryl Naarden

December 20, 2022 1160 keer bekeken

Sinds kort ben ik teamlid van het landelijke team Doortrappen. Dit doe ik vanuit Rijkswaterstaat, waar ik al 14 jaar met veel plezier werk, nu als adviseur duurzame mobiliteit en in de jaren ervoor als woordvoerder en juridisch adviseur. Deze kennis en ervaring zet ik ook graag in voor Doortrappen!

Ik hou ontzettend veel van fietsen op mijn eigen stadsfiets en tijdens vakanties op gehuurde stadsfietsen. Lekker bewegen, genieten van het weer en tegelijkertijd veel van de omgeving te kunnen zien. Dit hoop ik nog heel wat jaren veilig, gezond en met veel plezier te kunnen blijven doen.
 
Hoe leuk is het dan om via Doortrappen een directe bijdrage te kunnen leveren aan o.a. de fietsveiligheid en het fietsplezier van senioren? Bijvoorbeeld door mee te denken over de organisatie van boeiende congressen. Het bedenken van een pakkende communicatiestrategie, maar ook gewoon het land in trekken en kennismaken met alle betrokkenen. Slechts een greep uit de activiteiten waar ik graag mee aan de slag ga. Hopelijk tot gauw, groet Cherryl

Cookie settings