Ben is de Beste Doortrapper 2022 van Amsterdam Nieuw-West!

December 14, 2022 1021 keer bekeken

Maandag 12 december was de feestelijke uitreiking van de bokaal voor Beste Doortrapper 2022 van Amsterdam Nieuw-West. De winnaar: Ben Lamfers!

Ben werd genomineerd door Chris. Beiden fietsen ze in een fietsgroep in Nieuw-West. Ben is de voorrijder van de groep en hij zet veel fietsroutes uit. Ook geeft hij veel handige tips over veilig fietsen. Hij is dan ook een grote aanwinst voor de groep!

De uitreiking vond plaats bij Cordaan Osdorperhof. Naast Ben en zijn vrouw was ook de fietsgroep van de partij. De middag begon met een fietsquiz waarmee iedereen zijn kennis over veilig fietsen kon opfrissen en waaruit interessante gesprekken ontstonden. Daarna reikte de stadsdeelbestuurder de Beste Doortrapper-bokaal uit aan Ben en werd hij nog eens verrast met een mooi cadeau van zijn fietsgroep. Al met al was het een gezellige en leerzame middag. En Ben mag zich nu officieel benoemen tot Beste Doortrapper 2022 van Amsterdam Nieuw-West. Nogmaals gefeliciteerd, Ben! 🥳

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spreekt zo’n fietsgroep jou ook wel aan? De fietsgroep in Nieuw-West zoekt nog nieuwe leden! Stuur een mailtje naar doortrappenregioamsterdam@gmail.com.

Cookie settings