Doortrappen bijeenkomst voor kwartiermakers & coördinatoren

October 31, 2022 730 keer bekeken

Beste kwartiermakers en coördinatoren van Doortrappen, Jullie zijn van harte uitgenodigd bij de Doortrappen bijeenkomst voor kwartiermakers (provincies) en coördinatoren (gemeenten) op dinsdag 8 november van 10.00-13.00 uur.

Locatie: Aristo meeting center Utrecht Lunetten, Brennerlaan 150, 3524BN Utrecht.

Elk kwartaal organiseren wij een (online) bijeenkomst voor kwartiermakers (provincies) en coördinatoren (gemeenten) van het programma Doortrappen. Soms alle partners samen, soms voor de twee groepen apart. De laatste bijeenkomst van dit jaar is op dinsdag 8 november van 10.00-13.00 uur, inclusief lunch

Het hoofdthema van deze bijeenkomst is: Doortrappen hoogtepunten 2022 en leerpunten voor 2023. Ieders inbreng is waardevol. Met elkaar halen we zoveel mogelijk goede, leerzame voorbeelden op, en geven we elkaar tips en achtergrondinformatie. Mailadressen kunnen worden uitgewisseld! We vragen enkele collega’s uit ons netwerk hun Doortrappen-beleid, -initiatief, leuke actie of -activiteit te presenteren. Dit zijn een vertegenwoordiger van een provincie over de regionale aanpak en iemand uit een gemeente, die heeft gekozen voor een Doortrappen aanpak ‘bottom up’. 

Ook nemen we jullie mee in onze landelijke ambities en plannen voor volgend jaar en daarna. De laatste maanden van het jaar 2022 is Doortrappen volop in ontwikkeling: drie nieuwe interventies zijn in de maak, evenals het Doortrappen magazine. Ook de voorbereidingen voor ons landelijk congres op 14 februari 2023 a.s. (noteer alvast in je agenda!) zijn in volle gang. Tips voor het programma van deze dag zijn ook van harte welkom. 

NB: Als je je nog niet hebt opgegeven via het vergaderverzoek van Doortrappen@minienw.nl, laat dit ons via de mail weten. (dit ivm het reserveren van het aantal personen voor de lunch)

Tot op 8 november!

Vriendelijke groet, 

Programmabureau Doortrappen

Iris van Es, Stan Hogeveen, Cherryl Naarden, Juul van Rijn, Sonja Rijsbosch, Jacqueline Uytdewillegen

Cookie settings