Laatste week om de 'Beste doortrapper 2022' te nomineren!

October 11, 2022 781 keer bekeken

De laatste week om een fanatieke fietser (55+) te nomineren voor de Beste Doortrapper 2022!

Veel doortrappers van 55+ fietsen regelmatig en blijven zo gezond. Dat is bijzonder mooi en daar mag best eens aandacht aan geschonken worden. Daarom is Doortrappen in elk stadsdeel en gemeente rondom Amsterdam op zoek naar de Beste Doortrapper 2022!

Ken of ben jij een fanatieke fietser (55+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper! Je mag ook jezelf nomineren.

Hoe kan je iemand nomineren?

  1. Kies iemand die je wil nomineren voor Beste Doortrapper (of nomineer jezelf).
  2. Beschrijf waarom hij/zij de ‘Beste Doortrapper 2022-bokaal’ verdient.
  3. Stuur dit voor 14 oktober 2022 naar doortrappenregioamsterdam@gmail.com
  4. Vergeet de naam, locatie, leeftijd, e-mailadres en het fietsverhaal niet!
  5. Hou de Doortrappen Facebook en website in de gaten voor de genomineerden.

Wil je weten welke stadsdelen meedoen in Amsterdam? Klik hier.

Wil je weten welke gemeentes meedoen in de Vervoerregio Amsterdam? Klik hier.

Deze fietsverhalen worden gedeeld op de website en social media. Wie wint dit jaar de titel van Beste Doortrapper, wordt in het zonnetje gezet en wint de Beste Doortrapper-bokaal? In elk stadsdeel en gemeente wordt een bokaal uitgereikt.

Doortrappen bezoekt dit jaar in september en oktober activiteiten in diverse stadsdelen en gemeente. Iedereen van 55+ is op deze dagen welkom om langs te komen voor een gezellig praatje, advies over veilig fietsen en te draaien aan het Doortrappen prijzen-rad. Benieuwd waar Doortrappen actief is bij jou in de buurt? Ga naar www.doortrappen.nl.

Doortrappen tot je 100e

Doortrappen is een landelijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig en met plezier blijven fietsen. Doortrappen wordt in opdracht van Vervoerregio Amsterdam en in samenwerking met de Gemeente Amsterdam regionaal uitgevoerd met medewerking van lokale partners.

Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de ‘Beste Doortrapper 2022’ is te vinden via www.doortrappen.nl en op de Facebookpagina van Doortrappen Amsterdam)

 

Cookie settings