Doortrappen West-Friesland: Fietsroutes voor senioren in oktober

October 04, 2022 1166 keer bekeken

Houdt u van fietsen of wilt u meer in beweging komen deze herfst? Dat kan! Als vervolg op het programma Doortrappen in de zomer worden in oktober rustige fietsroutes georganiseerd door Team Sportservice.

Speciaal rekening houdend met de regenachtige dagen, herfstbladeren, en minder goed begaanbare wegen wordt er begeleiding gegeven om deze fietsroutes veilig te kunnen fietsen. Bent u er ook bij? 

Fietsroutes met Ramon 
De routes zijn ongeveer 20 kilometer lang, veiligheid en gezelligheid staan voorop. Bewegingsagoog Ramon Kolenberg zal de groep fietsers begeleiden. Hij geeft daarbij praktische tips over de houding, fiets-afstelling en veiligheid. Ook zet hij in op samen afspraken maken tijdens het fietsen over bijvoorbeeld afslaan, stoppen en inhalen. Ramon: ‘Deelnemers kunnen bij een rustpunt een kopje koffie of theedrinken en we gaan ook in gesprek hoe we veilig kunnen blijven fietsen.’ 

Startlocaties 

 • Dinsdagmiddag 11 en 18 oktober 15:00 uur 
  Dorpshuis Centrum 
  Sportlaan 1 Andijk 
   
 • Woensdagmiddag 12 en 19 oktober 14:00 uur  
  Parkeerplaats IJsbaan de Westfries   
  Westfriese Parkweg Hoorn  
   
 • Vrijdagmiddag 14 en 21 oktober 14:00 uur 
  Bij ingang Sporthal de Weijver 
  De Weijver 6 Hoogwoud 

Meer informatie en aanmelden 
Meedoen met de fietsroute is op eigen risico. De kosten zijn 5 euro per persoon per keer, inclusief koffie/thee. Aanmelden en betaling: www.noordhollandactief.nl  
 
Bent u er ook bij? Neem voor meer informatie contact op met Paul Molenaar: pmolenaar@teamsportservice.nl of telefonisch via 06 8353 8259. 

Cookie settings