Ben jij dit jaar de ‘Beste Doortrapper 2022’ in Amsterdam?

August 11, 2022 1756 keer bekeken

De Beste Doortrapper 2022 is van start! Veel doortrappers van 55+ fietsen regelmatig en blijven zo gezond. Dat is bijzonder mooi en daar mag best eens aandacht aan geschonken worden. Daarom is Doortrappen in elke gemeente van Vervoerregio Amsterdam op zoek naar de Beste Doortrapper 2022.

Ken of ben jij een fanatieke fietser (55+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper! Je mag ook jezelf nomineren.

Je kunt Doortrappers nomineren voor de volgende stadsdelen:

 • Amsterdam Oost
 • Amsterdam West
 • Amsterdam Zuid
 • Amsterdam Noord
 • Amsterdam Centrum
 • Amsterdam Nieuw-West
 • Amsterdam Zuidoost
 • Amsterdam Weesp

Hoe kan je iemand nomineren?

 1. Kies iemand die je wil nomineren voor Beste Doortrapper (of nomineer jezelf).
 2. Beschrijf waarom hij/zij de ‘Beste Doortrapper 2022-bokaal’ verdient.
 3. Stuur dit voor 14 oktober naar doortrappenregioamsterdam@gmail.com
 4. Vergeet de naam, locatie, leeftijd, e-mailadres en het fietsverhaal niet!
 5. Hou de Doortrappen Facebook en website in de gaten voor de genomineerden.

De jury kiest in de week van 14 oktober t/m 22 oktober kiest een winnaar uit de prachtige fietsverhalen. Wie wint dit jaar de titel van Beste Doortrapper, wordt in het zonnetje gezet en wint de Beste Doortrapper-bokaal? In elk gemeente wordt een bokaal uitgereikt.

Doortrappen bezoekt dit jaar in september en oktober activiteiten in diverse stadsdelen. Iedereen van 55+ is op deze dagen welkom om langs te komen voor een gezellig praatje, advies over veilig fietsen en te draaien aan het Doortrappen prijzen-rad. Benieuwd waar Doortrappen actief is bij jou in de buurt? Ga naar www.doortrappen.nl.

Doortrappen tot je 100e

Doortrappen is een landelijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig en met plezier blijven fietsen. Doortrappen wordt in opdracht van Vervoerregio Amsterdam en in samenwerking met de Gemeente Amsterdam regionaal uitgevoerd met medewerking van lokale partners.

Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de ‘Beste Doortrapper 2022’ is te vinden via www.doortrappen.nl/bestedoortrapper en op de Facebookpagina van Doortrappen Amsterdam)

 

 

Cookie settings