Doortrappen Kaartspel een succes in Zuid-Holland

June 30, 2022 505 keer bekeken

Interactief, speels en informatief: Het ROV Zuid-Holland heeft het Doortrappen kaartspel ‘Veilig fietsen’ ontwikkeld. Een aantal ouderen kreeg de primeur om deze nieuwe game uit te proberen en hun mening te geven. De pilot was een succes, en het kaartspel kan nu in heel Zuid-Holland gebruikt worden!

Tijdens het spel krijgen mensen meerkeuzevragen voorgelegd in vier categorieën: de fiets, gezondheid, verkeerskennis en vrije tijd. Alle vragen hebben betrekking op veilig en gezond blijven fietsen. Wie de meeste positieve kaartjes weet te bemachtigen, heeft gewonnen!

Het spel is in maart 2022 getest tijdens een Doortrappen bijeenkomst in de gemeente Zwijndrecht. De deelnemers waren enthousiast en gaven aan het leuk te vinden, Alle eerder opgedane kennis werd weer naar boven gehaald. Ook het sociale element, het met elkaar overleggen en lachen, werd zeer gewaardeerd.  

Voor meer informatie over Doortrappen in Zuid-Holland en dit kaartspel, ga naar: Serious Game veilig fietsen groot succes   - Maak Een Punt Van Nul 

 

Cookie settings