Even voorstellen: Jacqueline Uytdewillegen

May 24, 2022 538 keer bekeken

Sinds half mei versterk ik het landelijk programmabureau Doortrappen. Ik ben in dienst van Rijkswaterstaat en sinds een jaar werk ik op detacheringsbasis voor verschillende programma’s van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

Zo ga ik vanaf juni ook aan de slag voor de afdeling Verkeersveiligheid. Een mooie combinatie lijkt mij!

Ik heb een achtergrond als communicatieadviseur en hoop onder andere met deze kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van het programma Doortrappen. Daarnaast ben ik zeer geïnteresseerd in gedrag, hoe je gedrag kunt beïnvloeden en met kennis van gedrag passend beleid kunt maken.

Doortrappen spreekt mij vooral aan, omdat het op verschillende vlakken bijdraagt aan het welzijn van ouderen. Hoe je door bewustwording en met relatief eenvoudige tips veilig fietsen kunt stimuleren. En dat op een leuke manier, waarbij ouderen met elkaar in contact worden gebracht. Het is vooral mooi om te zien hoe provincies, gemeenten en lokale partijen hierin samenwerken. Wat zijn er al veel gemeenten aangesloten bij Doortrappen! En wat een leuke activiteiten worden er al georganiseerd.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met het team en alle mensen in het land die zich inzetten voor Doortrappen en hoop jullie binnenkort op een bijeenkomst te ontmoeten.

Blijf Doortrappen!

Cookie settings