Doortrappen on Tour in juni: Zuid-Holland en Noord-Brabant

May 24, 2022 477 keer bekeken

Komende maand komen we met Doortrappen on Tour langs in twee provincies. De Zuid-Hollandse gemeenten en partners van Doortrappen zijn te gast op 10 juni ‘s morgens in Sliedrecht. En op 28 juni strijken we neer in Tilburg op de Wielerbaan Pijnenburg voor een Brabantse ontmoeting.

In Zuid-Holland gaat het over communicatie en werving voor Doortrappen activiteiten, over starten en doorstarten met het programma in de gemeente én het laatste nieuws komt van het landelijk programmabureau. Deze bijeenkomst is voorafgaand aan de Seniorenbeurs, waar ouderen uit de regio voor zijn uitgenodigd.

Op 28 juni in Brabant hebben we gekozen voor een compleet interactieve bijeenkomst. Waar aandacht is voor de starters (“Hoe begin je met Doortrappen”) de Doorstarters (zoals: “welke materialen gebruik je, welke activiteiten zet je in, waar loop je tegenaan?”), de kopgroep. En in tafel sessies leggen we vraagstukken op tafel die in kleine gezelschappen worden besproken. Opgeven kan hier.

Meld je aan

Beide bijeenkomsten zijn interessant voor gemeenteambtenaren verkeer & vervoer, sport en bewegen, welzijn, ouderenbeleid, zorg en leefbaarheid. Ook voor lokale partners als fysiotherapeuten, ergotherapeuten, de fietsenmaker, buurtsportcoach of activiteitenbegeleider.

Wil jij graag deelnemen aan een van de bijeenkomsten? Meld je dan nu aan en kies welke regio jij wilt bezoeken.

Bijeenkomsten dit najaar 2022

Dit najaar volgen nog 3 á 4 regionale bijeenkomsten Doortrappen On Tour. Een aantal provincies heeft zich al bij ons gemeld om de organisatie samen op te pakken. Houd de nieuwsberichten in de gaten!

Cookie settings