Doortrappen on Tour 6x in het land

April 25, 2022 467 keer bekeken

Doortrappen wordt weliswaar landelijk gecoördineerd vanuit Den Haag, maar lokaal, daar gebeurt het! En daarom zijn we dit jaar zes keer op verschillende locaties in het land te gast met Doortrappen on Tour.

Om enerzijds ons netwerk te informeren over landelijke ontwikkelingen en anderzijds nader in te gaan op onderwerpen over Doortrappen en voorbeelden uit de betreffende regio. Zodat telkens een ander lokaal accent wordt gelegd en regionale partners worden uitgenodigd

De bijeenkomsten zijn veelal op uitnodiging, de eerste drie data zijn voor de zomer en liggen al vast. Voor de tweede helft van het jaar staat de agenda nog open. Wie van de provincies wil samen met ons, programmabureau, een regionale Doortrappen on Tour organiseren? Wij nemen, samen met een eventbureau, veel logistieke en planningszaken van je over.

Het programmabureau heeft allerlei vragen en thema’s uit het land verzameld en biedt in 2022 een reeks van 6 themasessies aan. Ook in jouw regio! De komende maanden zijn we hier.

  • 17 april Flevoland
  • 10 juni Zuid-Holland
  • 28 juni Noord-Brabant

Doe ook mee!

Doortrappen heeft in ruim drie jaar een landelijke dekking bereikt; het programma is aanwezig in alle provincies en in pakweg 50% van alle gemeenten. Rode draad is het landelijke programma en iedere lokale projectgroep is in een andere fase van uitrollen en pakt het op zijn eigen manier aan. De uitdagingen en vraagstukken kunnen dus ook verschillen van plek tot plek. Zo laten we zien hoe uniform en tegelijkertijd veelzijdig ons programma kan zijn! 

De thema’s zijn geïnventariseerd binnen ons netwerk en zijn in grote lijnen bekend, nu de locaties voor de tweede helft van 2022 nog. Welke provincie en/of gemeente wil ook gastregio zijn? Laat het ons weten via de mail. Alle kwartiermakers in de provincies hebben van ons begin 2022 een mail ontvangen met meer informatie en een intekenlijst. 

 

Cookie settings