In 2022 gaat Doortrappen on tour!

January 09, 2022 1104 keer bekeken

Het programmabureau heeft allerlei vragen en thema’s uit het land verzameld en biedt in 2022 een reeks van 5-6 themasessies aan. Ook in jouw regio!

Doortrappen heeft in ruim drie jaar een landelijke dekking bereikt; het programma is aanwezig in alle provincies en in pakweg 50% van alle gemeenten. Rode draad is het landelijke programma en iedere lokale projectgroep is in een andere fase van uitrollen en pakt het op zijn eigen manier aan.De uitdagingen en vraagstukken kunnen dus ook verschillen van plek tot plek.

Doe mee!

Idealiter -bij geen lockdown meer- zijn de sessies telkens op een andere plek in het land, en organiseren wij samen met de provincie en/of gemeenten deze bijeenkomsten. Zodat telkens een ander lokaal accent wordt gelegd en regionale partners worden uitgenodigd. Zo laten we zien hoe uniform en tegelijkertijd veelzijdig ons programma kan zijn! De thema’s zijn in grote lijnen bekend, nu de locatie nog. Welke provincie en/of gemeente wil gastregio zijn? Laat het ons weten via de mail. Binnenkort ontvangen alle kwartiermakers in de provincies een mail met meer informatie en een intekenlijst. 

Cookie settings