12/10 Doortrappen Theatertour in de kop van Noord-Holland

September 29, 2021 891 keer bekeken

Op 12 oktober worden in theater De Kampanje in Den Helder de successen van Doortrappen in de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon gevierd. Alle betrokkenen en alle oudere fietsers zijn van harte welkom. De start is om 13.00 uur.

De organisatoren van team Sportservice en ook de provincie zijn ontzettend trots op wat zij allemaal hebben kunnen betekenen in het kader van veilig fietsen in de Noordkop. Ook in de corona tijd. Dat willen zij vieren! Van 13.30 tot 17.00 uur is de allereerste Doortrappen on Tour.

“Hiermee willen we Doortrappen borgen in de Noordkop. Zodat we nog zeker drie jaar door kunnen gaan met dit prachtige en vooral belangrijke programma.”, aldus de programmatekst. “Doortrappen on Tour wordt geen zitfeest. Daar zijn we toch veel te mobiel en beweeglijk voor. Hoe kunnen wij - en jullie - als fietsliefhebbers nu een hele middag op een stoel zitten en luisteren? Dus we maken er een luister- én doe programma van.”

Win de unieke Doortrappenfiets

De theatershow heeft (prominente, bekende en minder bekende maar super enthousiaste) sprekers, programmamanager Juul van Rijn van het landelijk programmabureau is de dagvoorzitter van de show. Verder zijn er partners die tips geven, stands waar je bijvoorbeeld een APK-keuring kunt laten uitvoeren. En niet te vergeten: een prijsvraag waarmee je de fiets in speciale Doortrappen-stijl kunt winnen! Op 12 oktober hoor je hoe je voor deze unieke fiets in aanmerking kunt komen.

Cookie settings